Cabinet de Avocatura
 
 
   Home      Onorarii
 
 
         Onorariile se stabilesc liber intre Cabinetul de Avocat si Client prin negociere directa si se prevad in contractul de asistenta juridica la data incheierii acestuia. Stabilirea onorariului se face in functie de dificultatea, amploarea si durata cazului, de tipul de client persoana fizica sau persoana juridica, situatia financiara a clientului, rezultand urmatoarele tipuri de onorarii din care se va alege cel aplicat impreuna cu Clientul :

1.         onorarii orare;

2.         onorarii fixe (forfetare);

3.         onorarii de succes;

4.         onorariu tip abonament

5.         onorarii combinate dintre cele enuntate mai sus.

Onorariul orar este stabilit pe ora de lucru, respectiv o suma fixa cuvenita Cabinetului de Avocat pentru fiecare ora de servicii profesionale pe care o presteaza in favoarea Clientului.

Onorariul fix (forfetar) consta intr-o suma fixa pentru un serviciu profesional sau pentru categorii de astfel de servicii profesionale pe care Cabinetul de Avocat il presteaza, putand fi achitat si esalonat, daca se va stipula acest lucru in contractul de asistenta juridica.

Onorariul de succes consta intr-o suma fixa sau variabila, stabilita de comun acord cu clientul, si datorata de acesta conditionat de atingerea de catre avocat a unui anumit rezultat. Acest tip de abonament este complementar onorariului fixat cu Clientul pentru serviciile juridice prestate.

Onorariu tip abonament consta intr-o suma fixa platita lunar. Acest tip de onorariu este potrivit pentru persoanele juridice care doresc sa beneficieze in permanenta si cu prioritate de serviciile Cabinetului de Avocat.

Separat de  onorariu Cabinetul de Avocat are dreptul sa-si acopere toate cheltuielile efectuate in interesul Clientului.
 
                                               
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright @2009 Avocat Stefania Laura Modiga

 
  Anunturi
 
 
 
BookMySite:: Avocat Laura Modiga Stefania
căutare personalizată
 

 
powered by bogdanel