Cabinet de Avocatura
 
 
   Home      Despre Noi
 
 
       Cabinetul de Avocat Modiga Stefania Laura isi desfasoara activitatea in temeiul Legii 51/1995 si a Statutului profesiei de avocat, fiind inscris in tabloul avocatilor din cadrul Baroului Bucuresti.

Cabinetul de Avocat Modiga Stefania Laura ofera servicii juridice care constau, in principal, in consultanta, asistenta si reprezentare judiciara in conformitate cu art. 3 din Legea nr. 51/1995 privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat incluzand activitati fiduciare si gazduire de sedii sociale pentru societati comerciale.

Oferim asistenta juridica, consultanta juridica, negocieri in domeniul dreptului civil, drept comercial, dreptul familiei, drept administrativ, drept financiar si fiscal, dreptul muncii pentru persoane fizice sau juridice atat romane cat si straine.

Obiectivul nostru consta solutionarea problemelor dumneavoastra juridice in mod eficient, intr-un timp cat mai scurt si cu costuri cat mai mici, cu respectarea principiilor privind confidentialitatea, etica profesionala, seriozitatea si profesionalismul la un nivel cat mai inalt.

“In conformitate cu art. 2 al. 2 din Legea nr. 51/1995 privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat, promovam si aparam drepturile, libertatile si interesele legitime ale omului”.

In vederea realizarii obiectivului propus Cabinetul de Avocat Modiga Stefania Laura colaboreaza cu experti in toate domeniile executori judecatoresti, notari, banci, lichidatori, agentii imobiliare, asiguratori, etc.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright @2009 Avocat Stefania Laura Modiga

 
  Anunturi
 
 
 
BookMySite:: Avocat Laura Modiga Stefania
căutare personalizată
 

 
powered by bogdanel